Кайли Дженър най-накрая сподели новото име, което е дала на сина си, след като първоначално го нарече Улф Уебстър, но някои фенове останаха потресени от новото име - заради значението му на арабски език.

В събота 25-годишната звезда от "Кардашиян" се включи в Инстаграм, за да сподели първите снимки на момченцето си, което роди на 2 февруари миналата година, като разкри, че новото му име е Ейъри (Aire).

Макар че много хора изпаднаха във възторг от съобщението, някои фенове шеговито отбелязаха, че "Aire" се превежда като "пенисът ми" на арабски жаргон, пише още БГНЕС.

Журналистката Антоанет Латуф написа в Туитър: "Ууф, трябва ли някой да каже на Кайли Дженър, че е преименувала сина си на "Aire", което е често срещан арабски израз за "моя пенис", или не?"

Тя не беше единственият човек, който направи тази връзка, а друг фен написа: "Кайли кръсти сина си "моят пенис" на арабски".

"Да не би Кайли Дженър да нарича сина си Aire? Страшен смях, тя никога няма да може да го заведе в арабскоговоряща страна", пошегува се трети човек.

Друг добави: "Като човек, говорещ арабски, не можех да не се засмея на името, което Кайли е дала на сина си".

Вижте повече за Кайли Дженър в следващото видео: