Модната икона Виктория Бекъм, която стана известна с участието си в поп феномена “Спайс Гърс”, даде ново интервю за вестник “Гардиън”. В него 46-годишната жена сподели, че е осъзнала как стилът ѝ на обличане до голяма степен отразява душевното ѝ състояние.

“Преди носех много прилепнали дрехи с корсет и все още имам някои от тях”, сподели тя, “С времето обаче личният ми стил се промени и сега нося много по-свободни дрехи.”

Снимка: Getty Images

Красавицата, която вече повече от 20 години е женена за футболиста Дейвид Бекъм и управлява своя компания за дрехи признава, че чрез дрехите си е опитвала да скрие несигурността си:

Снимка: Getty Images

“Като погледна сега назад ми изглежда, че това да нося само прилепнали дрехи издава несигурността ми. С времето обаче самочувствието ми нарасна и вече не смятам, че има какво да доказвам с дрехите, които нося.”

Снимка: Getty Images

Изглежда да е в светлината на прожекторите не е било лесна задача дори за един от най-големите секссимволи на всички времена. Бекъм, която по времето на култовата група “Спайс Гърлс” беше известна като Пош, изглежда напълно се е отказала от музикалната си. Миналата година пропусна да участва в събирането на групата и голямото им турне.

През последните години тя е напълно отдадена на модната си кариера и наскоро сподели снимка как управлява бизнеса от дома си:

Богатството на Виктория Бекъм се изчислява на над 420 милиона долара.