Семейство Бекъм планира четиридневни празненства по случай 50-ия рожден ден на Виктория, но на нея няма да има изпълнение на "Спайс гърлс".

Гостите, поканени на пищната церемония, вече са получили картички с датата на празненството. Източници разказаха, че модната дизайнерка, която навършва 50 години на 17 април, се надява по време на партито да се събере отново с колежките си от групата. Впоследствие обаче планът е отпаднал.

"Дейвид и Виктория дадоха да се разбере, че планират запомнящо се парти - но сега се оказва, че за членовете на семейството им това ще бъдат четири запомнящи се нощи. Сегашният план е, че ще има едно основно парти, но семейството и близките им приятели ще бъдат поканени да останат през цялото време", сподели запознат пред "Мирър".

"Виктория много искаше да се събере отново със "Спайс гърлс" за едно изпълнение по време на празненствата и наистина настояваше това да се случи. Вместо това тя ще се събере с момичетата поотделно по-късно този месец", допълни източникът.

Снимка: Getty Images

"Това беше разочарование - но няма съмнение, че празненствата за рождения ѝ ден ще бъдат абсолютно невероятни."

През 2024 г. двойката ще отбележи и сребърната годишнина от сватбата им. Но въпреки че картичките с датата вече са изпратени, стана ясно, че Виктория и Дейвид трудно намират място за празненството. Техният екип работи върху списък с възможности, които да обмислят.