По всичко личи, че Дженифър Анистън е сантиментална личност. Да пазиш бележка отпреди 10 години, написана от бившия ти съпруг Брад Пит, гласяща „Вече ми липсваш“, е повече от романтично, но не и ако си щастливо омъжена отново.

Точно такива бележки открил Джъстин Теру, с когото Дженифър обяви в началото на седмицата, че се разделят. Вероятно това не е причината за раздялата им, но подобни любовни обяснения от бившия не биха помогнали, на която и да е връзка да стане по-силна и здрава.

Информацията е на източник на списание UsWeekly, което посочва и още от това какво са съдържали текстовете към бележките. Освен „Вече ми лиспваш“ имало и романтично обяснение, гласящо „Изглеждаше много добре тази вечер“.

Снимка: GettyImages/Guliver Photos

Разбира се, последвалата реакция от страна на Дженифър била напълно логична – тя се опитала да увери Джъстин, че тези бележки не означават нищо за нея. Актьорът съвсем естествено се почувствал несигурен.

След раздялата на Дженифър и Джъстин Теру феновете са повече от развълнувани – някои скърбят за нещастието им, а други чертаят планове за възобновяване на връзката на актрисата с бившия й съпруг Брад Пит, който също се разведе в края на 2016 година с Анджелина Джоли.