Те са диви, те са талантливи, те са извесни, но подобно на феновете си ползват социалните мрежи, за да споделят своите лични мисли и моменти.

Ето и какво споделиха някои от най-горещите звезди в социалната мрежа Инстаграм:

Майли Сайръс изглежда не се тревожи да се подстригва... без дрехи: Тейлър Суифт смени профилната си снимка с нова, на която изглежда шокирана. От какво - това не знаем: Тук може и да духа силен и студен вятър, но за сметка на нас Джъстин Бийбър се припича без тениска на яхта. В крайна сметка май не е толкова лошо да си тийн идол, въпреки всичката критика: Дрейк продължава традицията със зведните селфита, макар неговата да е малко по-"обрана" откъм известни: Хилъри Дъф показа "наелектризираща" прическа:

Иън Сомерхолдер сподели възторга си от работата по "Дневниците на вампира" с ето тази снимка: Деми Ловато се върна към кестенявата коса и не забрави изкусителните устни: Джо Джонас пък сподели една гореща сутрин с цял куп надуваеми животинки: Джейми Фокс е в Лондон и не се стърпя да си направи снимка: Джеймс Франко се снима със... себе си: Сара Джесика Паркър се зари в обувки: