"Три неща не могат да останат скрити дълго време на този свят - слънцето, луната и истината" е казал Буда, или поне така твърдят различни източници. Три неща не могат да останат скрити, когато водещият на "Преди обед" Петър Дочев гостува в рубриките на Ladyzone - забавно е, виждаме го в друга светлина... Трето няма да споделим, защото той и без друго не обича матрицата с "3 любими". За справка - вижте тук. 

Снимка: Евгений Милов

Петър Дочев ни показва кои са петте му любими снимки в Инстаграм. Какви са техните истории - вижте във видеото.

Хоби или страст - няма да даваме определения, но да снима с лентовия си апарат "Зенит" е не само част от живота му, но и причина да попада в изключителни ситуации - от Ню Йорк до Париж.

"Аз, аматьорът, снимах това момиче с лентовия апарат и ми пратиха покана за работа!" - вижте тази забележителна снимка във видеото.

Снимка: Евгений Милов

Първата си лента изщракал в Париж. Любимата му снимка от там в Инстаграм е на... момиче. Ето и каква е историята. 

"Бях в едно кафе, самичък. На съседната маса имаше голяма група млади франзузи, които постоянно ми искаха огънче. Три момичета нещо си говореха - за мен, очевидно и хвърляха усмивки. В следващия момент, когато ми поискаха огънче, аз попитах дали мога да ги снимам и се получи тази снимка. Момичето се казва Жад, а на фона се вижда Пантеона. Това ми е много скъпа снимка!"

Как Петър успява да улови на лентата си Жад - вижте във видеото. 

Петата ми любима снимка е със... Сашо Кадиев. 

"Тук съм трети курс, той втора или трета година в "Преди обед". Аз водя церемония на абсолвентите в НАТФИЗ, а той идва да каже вдъхновяващи думи. Аз съм скандален водещ, защото се подигравам на ректора, на първия ред сериозни професори се заливат от смях на моите тъпи етюди. Тази снимка ни я направи режисьорът Антон Угринов, тук Сашо ми пожелава готини неща за моето бъдеще, защото на следващата година аз завърших. Години по-късно взех щафетата от него."

Гледайте повече във видеото.

Снимка: Евгений Милов

Още интересно видео съдържание гледайте на LADYZONETV.