Неотдавна актрисата Гал Гадот разкри, че е бременна за трети път. 35-годишната Гадот има две момиченцa от 46-годишния Ярон Варсано. Алма е на 9, а Мая на 3 години. Тази седмица тя разкри, че детето, което очаква, също ще е момиче.

Актрисата даде интервю за токшоуто „На живо с Кели и Райън“, в което се пошегува, че детето ще е момиче, защото със съпруга ѝ са решили да се придържат към това, което познават.

„С първата ни дъщеря, Алма, напълно оплескахме рутината за сън, затова след втората си дъщеря си казвахме, че приключваме с децата“, сподели Гал Гадот в предаването. „Но мая, по-малката, си спи без проблем по цяла нощ, докато 9-годишната ѝ сестра се измъква от леглото всяка нощ, за да дойде при нас.“

Актрисата е решена да отдели повече време на третата си дъщеря, за да я научи да спи, защото е открила, че една от най-трудните страни на родителството е липсата на сън.

Гал Гадот играе супергерой във филма „Жената чудо“ и в „Лигата на справедливостта“, но според нея на света има истински супергерои – майките: „Знам, че звучи много изтъркано, но майките са истинските Жени чудо. Децата ми не се интересуват от бокс офис рекорди и филми, в края на дена ме питат само какво има за вечеря.“