Ако слуховете, които се носят от няколко месеца насам, са верни, то актрисата Линдзи Лоън може би е тръгнала по пътя на Меган Маркъл, Грейс Кели и други холивудски знаменитости, които се омъжиха за принцове и станаха кралски особи. Говори се, че актрисата от „Капан за родители“ има връзка със саудитския принц и престолонаследник Мохамад Бин Салман ал Сауд. И макар представители на Линдзи да отричат слуховете, неоспорим факт е, че тя прекарва много време в Близкия изток и поне веднъж се е срещала с принца.

Помолен да коментира предполагаемата връзка между дъщеря си и принца, бащата на Линдзи Лоън обясни: „Те са само приятели. Линдзи има много влиятелни приятели в Близкия изток, защото е голяма звезда там. Линдзи се е срещала с принца заради работата, която върши. Тя иска да помага на хората и най-вече на бежанците.

Линдзи Лоън
Снимка: Getty Images

От известно време Линдзи живее в Дубай, където казва, че е открила спокойствието. Животът в ОАЕ е много по-спокоен от този във Великобритания или САЩ, а освен това има много строги правила по отношение на фотографията като нахлуване в личното пространство на хората, така че актрисата се чувства защитена от папараци.

Именно отношението на медиите към дъщеря му е нещото, което най-много дразни баща ѝ: „Никой не пише за хубавите неща, които Линдзи прави в Сирия, интересуват ги само гадостите. Тя има платонични отношения с принца на Саудитска Арабия и нищо повече.

На Майкъл Лоън му се наложи да защитава и самия принц, който е обвинен в убийството на журналист: „Нищо такова не е доказано. Линдзи казва, че е добър човек и се чувства в безопасност.

Мохамад Бин Салман ал Сауд
Снимка: Getty Images

Информацията за връзката на Линдзи Лоън и Мохамад Бин Салман ал Сауд беше публикувана за пръв път във вестник „New York Post“. Според източници на вестника актрисата редовно летяла с принца в частния му самолет и той я обсипвал със скъпи вещи. Говори се, че дори ѝ дал кредитна карта, опакована като подарък.