Истинските им имена са Тодор и Павел, но всички ги познават най-вече като Торино и Пашата. В студиото на предаването COOLt те споделят как започва тяхната кариера и как пътят им ги е довел до създаването на хитове "Cabriolet", "Усещащ ли", "Te amo"и др. Торино и Пашата са нови лица на българската сцена, но клиповете им вече имат милиони гледания в YouTube. 

Летните парчета, които ги правят известни, им носят слава и хубави моменти, но пак тя е тази, която им пречи в любовта. 

Торино:
Ухажорките ни са повече, но не заради това, което сме ние. Те познават Торино и Пашата, но не познават Тодор и Павел.Пашата:
Вече е по-трудно да разграничиш истинската любов от ухажорките.


В момента и двамата са свободни и нямат гаджета. 

Псевдонимите им идват от града в Италия – на Торино, и от обръщението, което един украинец дава на Пашата. До преди да станат дует, Пашата не се е занимавал с пеене, само е слушал музика и е пишел тестове. "Никога не съм си представял, че ще се занимавам с музика", твъди той.

По това време Пашата работел като управител на елитен клуб и познават доста музикални изпълнители. "Исках да срещна Торино с някои от артистите. След като чух една негова песен, му казах, че ще му помогна". Плановете обаче са за да бъдат променяни. И точно това се случва. Съдбата прави така, че без да търсят други, вече известни певци, двамата решават да заработят заедно.

"Нашата музика е латино-реге-тон. До момента никой не беше правил такъв стил музика в България, – споделя Торино. Знаем какво можем и знаем, че ще продължаваме да го праивм. Но не сме се възгордяли, допълва той.

Отворени ли са за съвсместна работа с други музиканти и вярват ли в любовта - вижте в интервюто им в COOLt. Цялото предаване гледайте в btvplus.bg >>