Том Харди е актьорът, който най-често се споменава като възможност да замени Даниел Крейг в ролята му на Джеймс Бонд. Според "Индипендънт" новият агент 007 трябва да бъде представен официално през ноември, но продължаващата пандемия може би ще отдалечи това събитие.

Харди е добре познат от творческата си работа с режисьора Кристофър Нолън във филмите "Генезис", "Дюнкерк" и "Черният рицар: Възраждане".  

Някои фенове на Джеймс Бонд подкрепиха новината с туитове по темата - "Том Харди може да е новият Джеймс Бонд. Дано да е истина!" и "Том Харди е новият Бонд. Зарязвам всичко останало!"

Други обаче не вярват и твърдят, че Даниел Крейг още не е изпял своята лебедова песен. Едни от разочарованите от тези слухове са феновете на на актьора Идрис Алба, които много искат той да се превъплъти в тази роля. 

Лошото момче на Холивуд Том Харди посвети цяла седмица от живота си на децата през април, когато чете приказки за лека нощ на най-малките по детския канал на Би Би Си – Cbeebies. Със сигурност обаче не само децата са застанали пред малкия екран, защото не е тайна, че Том е един от най-сексапилните мъже в Холивуд.