Добри новини за актьор Джеръми Ренър - той отново е на крака, след като претърпя изключително тежък инцидент със снегорин. 51-годишната звезда от филмите на „Марвел“ беше с над 30 счупени кости.

Актьорът, известен с ролята си в „Отмъстителите“ сподели видео, на което се вижда, че вече ходи.Прави го върху бягаща пътека.

Това означава, че рехабилитацията му върви повече от добре.

„Сега трябва да намеря други неща, които да заемат времето ми, за да може да се възстанови тялото ми“, написа Ренър в Туитър.


Състоянието на актьора беше „критично, но стабилно“, след като Джеръми помагал на член от семейството да извади заседнал в снега автомобил и беше прегазен от собствения си 7-тонен снегорин.

След изписването от болницата актьорът благодари за подкрепата:

"Искам да благодаря на ВСИЧКИ за техните съобщения и загриженост. Много любов и признателност към всички вас", пише Ренър в Туитър профила си.

"Тези повече от 30 счупени кости ще заздравеят и ще станат по-силни - точно както любовта и връзката със семейството и приятелите се задълбочават", допълни той.


Миналата седмица 51-годишният американец отпразнува завръщането на снегорина в дома му.

Машината беше иззета от властите и беше анализирана, за да бъде изключена „всяка потенциална механична повреда“, което е нормална процедура, докато тече разследването на инцидента.

„Тя най-после се връща у дома“, написа актьорът в социалните мрежи.

Вижте какво споделя и момиче, оцеляло след друг сериозен инцидент, при това в България.