И Анди Коен се застъпи за близката си приятелка Сара Джесика Паркър, която получи коментари, че имала бръчки и посивяла коса. В "Шоуто на Дрю Баримор" той отбеляза, че това е абсолютна лудост. Не пропусна да отбележи, че и неговата коса е побеляла.

"Това беше женомразко!" - изрази мнението си Анди Коен.

Двамата са обядвали заедно, а папараци са уловили този момент, в който актрисата е с коса, сплетена на плитка и се вижда, че е доста побеляла.  

И интервю за Вог актрисата сподели, че има много коментари за новите снимки на "Сексът и градът", свързани с външния вид, "които никога не биха се чули, ако ставаше дума за мъже“.

„Хората казват, че имам твърде много бръчки, или пък, че нямам достатъчно бръчки. Сякаш не искат да се чувстваме добре там, където сме. Сякаш изпитват удоволствие да ни е гадно от това кои сме днес. Без значение дали избираме да остаряваме естествено и да не изглеждаме перфектно, или пък правим нещо, за да се почувстваме по-добре.“ - уточнява тя.

Според Анди Коен новите епизоди на "Сексът и градът" ще бъдат революционни, защото ще покажат жените, които живеят жизнено на 50 години. 

"Кари няма да тича с пачка и високи токчета, а ще живее в 50-те си години като красива жена. Мисля, че това ще бъде едно прекрасно послание."

Супермоделът Полина Порижкова поздрави Сара Джесика Паркър за това, че показва сивялата си коса.

Супермоделът благодари на актрисата в Инстаграм, че не я кара да се "чувства като изрод" заради остаряването

Тя сподели в Инстаграма си свое селфи с лице без грим, като до него постави папарашката снимка на Паркър.

"От момента, в който видях снимките на Сара Джесика Паркър в медиите всеки път си мисля: "О, благодаря, благодаря! Някой, който е на моята възраст и който изглежда като мен. Виждам моите бръчки и сребристите корени на косата и това ми харесва." - написа тя. 

Тя благодари на актрисата за това, че я е накарала "да се чувствам така, сякаш не съм изрод заради остаряването". 

"Това по никакъв начин не е с цел да омаловажа онези, които са избрали различни варианти", продължи Порижкова. "Трябва да правите точно това, което ви кара да се чувствате най-добре."

Порижкова е на 56 години и продължава да показва тяло, за което мнозина могат да й завидят. Въпреки това според нея застаряващите жени били почти изтрити и неглижирани от медиите.