Теодора и Борислав се запознават през лятото на 2014 г. на стадион „Локомотив“ във Варна. Тя е завършила спортното училище в Плевен и води тренировки по лека атлетика, на които той се записва. Двамата учат право и две години по-късно тя му дава учебник по специалността. Боби иска да я почерпи за услугата и така започват да излизат заедно.

През април 2018 г. се ражда дъщеричката им Рая, а предложението за брак идва три месеца по-късно на плажа Фичоза.

„Отидохме с приятели на плажа и запалихме огън. Когато се стъмни, той ме заведе по-настрани и ми даде едни фенери. На пясъка беше написал „Ще се омъжиш ли за мен?“ с флуоресцентни букви, които се виждат само на специално осветление. Той коленичи, а в този момент неговите приятели пуснаха предварително подготвена заря“ – споделя Теди пред LadyZone.

Двамата решават да се оженят и да кръстят дъщеричката си в един ден – 21 септември 2019 г.

Снимка: Балин Балев

„Повечето булчински рокли по магазините са с много дантели и камъни, прекалено претруфени. Исках нещо по-нежно, затова роклята уши наша приятелка – Миглена Недева. Фотографа Балин Балев го избрахме, след като видяхме снимките му във Facebook. Имахме едночасова среща с него и ми хареса професионалното му отношение, задаваше много въпроси относно детайлите. Украсата поверихме на агенция "Алмира"Диджей Майкъл ни го препоръчаха, защото е майтапчия, а искахме сватбата да е по-весела. При краденето на булката на Боби му устроихме номер. В стаята го очакваше булка, която всъщност беше... двуметров мъж“ – разказва Теди и благодари много на свекърите си Родина и Красимир, които са поели 90% от организацията на сватбата, тъй като тя е ангажирана с гледането на малката Рая.

Снимка: Личен архив

Сватбеният ден включва и фотосесия на плаж в Св. св. Константин и Елена, както и задължителният следобеден сън за малката Рая, за да издържи по-дълго време в ресторанта.

Младоженците молят гостите да не купуват букети, а да дарят пари за лечението на болно дете. Така събират 750 лева.

Букетът на Теди е от бели цветя и малки люти чушлета. Тя признава, че първото хвърляне на букета е било нагласено, за да може да попадне в ръцете на приятелката им Габи и веднага след това да получи предложение за брак. След това е имало „истинско“ хвърляне с втори букет.

Вечерната сватба със 100 гости продължава до 3 през нощта, като първият танц на младоженците е запомнящ се. Вижте го във видеото (кадрите са любителски).

Колкото до снимките с боксовите ръкавици и кумовете (приятели на Борислав от детските години в Шумен), те отразяват една страст на Боби, който преди години е тренирал муай тай.

„Съветвам булките да започнат организацията на сватбата си, колкото може по-рано. Ние започнахме девет месеца преди събитието“ – споделя Теди пред LadyZone само ден след завръщането от медения месец на остров Закинтос, където са плували до водни костенурки.

Завършваме с цитат от изнесения ритуал по бракосъчетаването, оформен като „съдебен процес“:

„Съдът на приятелите признава Борислав Петков и Теодора Петкова за виновни в това, че на 21.09.2019 г. във Варна след предварителен сговор с цел да набавят за себе си облага – вечна любов и щастливи мигове, са извършили престъпление по смисъла на Семейния кодекс. Поради това ги осъжда на дълъг семеен живот без право на замяна при първоначален бурно емоционален режим.“

Снимка: Балин Балев