Връзката на Брад Пит и Инес де Рамон не само продължава, но двамата вече дори живеят заедно.

  • Любовно късметче за 29 февруари: За единственото нещо, от което се нуждаеш
  • Смайващата реакция на Екатерина, когато разбра, че Ергенът иска 6 деца (ВИДЕО)
  • Любовно късметче за 28 февруари: За обичта, която подрежда всичко в живота
  • Защо Ергенът Алек Младенов иска да има 6 деца (ВИДЕО)
  • "Да"? По-щастливи и здрави ли са женените от хората, които никога не са сключвали брак
  • Любовно късметче за 27 февруари: За силата, която дава обичта към себе си и другите
  • Любовно късметче за 26 февруари: За най-важния човек, когото трябва да промениш
  • Любовно късметче за 25 февруари: За истинското значение да си красив
  • Ирина Карабаджак от "Ергенът" 2 за секса, енергийния обмен и защо жената обича с ушите
  • Любовно късметче за 24 февруари: За запълването на самотата с друг човек или чужди емоции

Де Рамон, която за пръв път е забелязана с Пит през ноември 2022 г., се е преместила да живее при носителя на „Оскар"“, съобщават ексклузивни източници на People.

60-годишният носител на „Оскар“ и 34-годишната му приятелка, изпълнителна директорка на бранд за бижута, живеят заедно, като де Рамон се е преместила в дома на Пит. „Това е съвсем отскоро“, казва източник на де Рамон, който отбелязва, че тя не се е отказала напълно от собственото си жилище. „Тя е по-щастлива от всякога“, допълва той.

Снимка: Getty Images

Двойката е забелязана за пръв път заедно през ноември 2022 г., а източници твърдят, че по това време те вече са излизали от няколко месеца.

Когато актьорът навърши 60 години, де Рамон се присъедини към него и приятелите му, за да отбележи празника с любимия си, въпреки че точно тогава тя е била в кратка почивка от снимки за филм.

Въпреки че Пит и де Рамон все още не са дебютирали като двойка на червения килим, двамата излязоха заедно на Международния филмов фестивал в Санта Барбара, където Пит удостои приятеля си Брадли Купър с наградата за изпълнител на годината. На събитието Пит е облечен в тъмнокафяв костюм:

Снимка: Getty Images

През март 2023 г. Пит намери купувач за обширното имение в квартал Лос Фелис в Лос Анджелис, което притежаваше от близо 30 години. Преди това през януари същата година, той се е опитал да го продаде за 40 млн. долара, сочат източници от сектора на недвижимите имоти.

Пит за първи път нарича мястото, където живее, своя дом, след като купува имението от Касандра Питърсън през 1994 г. за 1,7 млн. долара. Оттогава насам Пит е закупил още множество парцели.