Близо два месеца след като раздялата на актьора и Тейлър Суифт стана публична, той се появява за пръв път. 

Олуин е забелязан в хотел според източник на People

32-годишният актьор беше в черен костюм и бледорозова сатенена риза по време на филмовия фестивал в Кан през 2023 г. Той присъства на вечеря, организирана от художествения директор на Celine – Хеди Слиман.

Това е първата му публична поява, откакто се раздели с 33-годишната Суифт през април след шестгодишна връзка.

Слуховете за раздялата започнаха, след като Джо не беше видян на нито една от първите изяви от турнето на Тейлър.

Двойката е известна с мълчаливото си отношение относно връзката си. Двамата си сътрудничат в музикалната сфера с албумите Folklore и Evermore. Всеки от проектите включва участието на Олуин, който написа няколко песни под псевдонима William Bowery.

Вътрешен източник на People казва, че двамата са научили, че не са подходящи един за друг малко след като са излезли от „пандемичния си балон“.

Никога не съм била толкова щастлива, във всички аспекти на живота си“, сподели Суифт след концерта си на стадион „Жилет“ във Фоксбъро. Изглежда след раздялата нещата се променят и при изпълнителката.

Това не е просто турне, аз някак си чувствам, че животът ми най-накрая има смисъл“, откровена е Тейлър.

Любовният живот на Суифт също е тема на разговор заради слуховете за отношения с Мати Хийли. Двойката се срещна за първи път през 2014 г., но наскоро бяха заснети да се държат за ръце в нюйоркския ресторант Casa Cipriani, където бяха излезли с общия си приятел и сътрудник Джак Антонов.

„Суифт е много съсредоточена върху турнето си, но се радва да прекарва време с Мати, когато и остане свободно време“, споделя източникът за People.