Тейлър Суифт и Джо Олуин са се разделили след 6-годишна връзка, съобщава списание „Пийпъл“, позовавайки се на източник, близък до двойката.

Снимка: Getty Images

В момента 33-годишната певица обикаля САЩ със своето напълно разпродадено турне Eras, като досега актьорът не е бил забелязан да пътува с нея.

През годините Тейлър Суифт и Джо Олуин бяха мълчаливи относно връзката си и отклоняваха въпросите дали да сгодени.

“Ако бяхме сгодени, нямаше да ви кажа. Ако не сме сгодени, пак няма да ви кажа“ – така 32-годишният актьор отговори преди време на въпрос от списанието „Уолстрийт Джърнъл“.

Снимка: Getty Images

Тейлър Суифт и Джо Олуин са заедно от 2016 г. По време на пандемията двамата заедно създаваха музика, като и за двата албума – Folklore и Evermore, актьорът написа песни под псевдонима William Bowery. Folklore получи „Грами“ за албум на годината през 2021-а, а Evermore получи номинация в същата категория за 2022-а.

При получаването на наградата Тейлър Суифт сподели „Джо е първият човек, пред когото изпълнявам всяка песен, която напиша. По време на карантината с него написахме няколко песни и това бе страхотен период“.

Eras е първото турне на звездата от 5 години насам. За този период Тейлър Суифт издаде цели шест албума! The Eras Tour започна на 17 март в Аризона и завършва на 9 август в Калифорния.