Певицата с нежния глас Росица Кирилова замина на екзотично приключение - посещение на Абу Даби. 

Изпълнителката на хитовете "Боса по алфалта" и "Учителко любима" е заложила на дълги рокли с красиви везби за разходките си. Не можем да не й признаем, че с тези тоалети изглежда неотразима. 

Певицата не пропусна да посети една от големите забележителности в Абу Даби, а именно Бялата джамия. 

Тя е един от най-големите архитектурни шедьоври, изградена от мрамор, стъкло и камък. Джамията може да побере над 40 000 молещи се. Наричат я "Перлата на Абу Даби" и е задължителна спирка в програмата на туристите, дошли тук. 

Особеност в облеклото на мъжете в арабските страни са шаловете, които носят, наричат се "гутра". Това е вид шамия, която обикновено се среща в бяло или бяло-червено каре. Те ги предпазват от силното слънце, а в миналото по вида им са определяли родовата принадлежност на човека, който я носи. 

За да се пази от слънцето, Роси Кирилова е носила шапка с периферия и дълга задна част. Цветните шалове обаче също много й отиват. 

Друга от дестинациите, на които изпълнителката се е насладила, е мястото, където се провеждат състезанията на Формула 1.

И още едно светско място, на което Роси Кирилова се е порадвала - Wаrner Bros World в Абу Даби.

Големият развлекателен парк се намира на изкуствено създадения остров Яс и е открит през 1918 г. Развлекателният проект се оценява на 1 млрд. долара.