Робърт де Ниро заяви, че се чувства "добре", след като е бил събуден от крадец, нахлул в къщата му.

79-годишната звезда от "Разяреният бик" наруши мълчанието си, след като в понеделник 30-годишната Шанис Авилес беше арестувана в къщата му, наета за 69 000 долара на месец в Горен Ийст Сайд, Ню Йорк.

Де Ниро изтичал долу по халат, но не се е стигнало до пряка конфронтация между него и Шанис Авилес. На въпроса на репортерите от "Ню Йорк Поуст" пред дома му как се справя след инцидента, той отговори: "Добре съм."

Снимка: Getty Images

The Post съобщи също, че след взлома в къщата е пристигнал ключар, за да поправи вратата на мазето, през която е проникнал нарушителят. През целия ден полицаи продължиха да охраняват имота на Де Ниро, като навън остана паркиран автомобил на нюйоркската полиция.

11-годишната дъщеря на Де Ниро, която той има от бившата си съпруга Грейс Хайтауър, с която се раздели през 2021 г., също е била вкъщи и е спала в друга спалня, когато е станало нахлуването.

Стан Розенфийлд, PR представител на актьора, направи кратко изявление, в което посочи, че актьорът няма да коментира повече инцидента.

Авилес вече е била издирвана за поредица от други кражби с взлом и досега е била арестувана 26 пъти, включително 15 пъти тази година, пише БГНЕС.