Никол Кидман никога не е избягвала дръзки моменти на червения килим и доказа за пореден път, че все още държи на модния пулс на премиерата на втората част на сериала „Lioness“ в Лос Анджелис.

57-годишната австралийска актриса, която започва работа в индустрията едва на 16 години, носеше с гол гръб рокля на Bottega Veneta. Копринената бяла горна част с деколте беше прикрепена към структурирана, разкрояваща се пола на райета в нюанси на жълто и бежово.

Снимка: Getty Images

За аксесоар Кидман е избрала бели обувки с каишка на Christian Louboutin и големи сребърни обеци, инкрустирани с диаманти.

„Обичам модата. Обичам създаването и начина, по който има толкова много различни идеи и дизайнери, които са толкова креативни и красиви в това, което правят“, сподели тя за тоалета си на червения килим пред ExtraTV.

 

Що се отнася до грима, носителката на „Оскар“ заложи на прасковено розови тонове, които допълваха светлия цвят на кожата ѝ. Ягодово русата ѝ коса беше изправена и прибрана назад в изискана прическа, наполовина вдигната, наполовина спусната.

Снимка: Getty Images

На червения килим към нея се присъединиха колегите ѝ Зоуи Салдана, която избра подобна забележителна рокля в люляково и червено, и Морган Фрийман, който избра по-сезонен плетен пуловер и велурен блейзър.

Снимка: Getty Images

Септември месец Никол Кидман получи поредното си отличие във филмовата си кариера. Австралийката получи наградата "Купа Волпи" на филмовия фестивал във Венеция за най-добра актриса за ролята й в еротичния трилър „Babygirl“.

Снимка: Getty Images

Във филма Кидман играе успешна изпълнителна директорка в Ню Йорк, която излага на риск както кариерата, така и семейството си, впускайки се в страстна афера с млад, опортюнистичен стажант.

Последвайте ladyzone.bg във FACEBOOK

Последвайте ladyzone.bg в INSTAGRAM

Последвайте ladyzone.bg в ТIKTOK