Крушата не пада по-далеч от дървото и това важи с пълна сила за Бинди Ъруин, дъщеря на легендарния австралиец, който се бореше с крокодили и търсеше най-отровните змии на планетата. Младата жена вече е известен телевизионен водещ и природозащитник. Бинди отпразнува преди два дни 21-вия си рожден ден и получи неочакван подарък – предложение за брак от приятеля си Чандлър Пауъл.

Предложението за брак беше направено в зоологическата градина „Australia Zoo“, собственост на семейство Ъруин и създадена от родителите на Ловеца на крокодили, природозащитниците Боб и Лин Ъруин. Чандлър е планирал изненадата с по-малкия брат на Бинди Робърт, който е увековечил събитието с множество фотографии, някои от които видяхме в Инстаграм. Бинди и Чандлър са заедно от 6 години.

Младата природозащитничка участва в специална фотосесия за списание „Пийпъл“, в която показа годежния си пръстен, докато държеше змия.

Стив Ъруин загина при едно от екстремните си приключения преди 13 години, когато беше нападнат от изплашена риба скат и получи смъртоносни наранявания от опашката ѝ. Смъртта му шокира милионите му почитатели по света.

Днес и двете деца на Ъруин са посветили живота си на опазването на околната среда и застрашените видове. Бинди е телевизионна водеща, също като баща си, а Робърт, макар да е само на 15, е фотограф и прави снимки за списанието на семейната зоолофическа градина.