Певицата Кайли Миноуг има връзка с 46-годишния Пол Соломонс още от 2018 г., но днес стана ясно, че двамата са се сгодили.

Новината дойде, след като актрисата Били Пайпър се изпусна в интервю за списание ELLE, наричайки Пол „годеникът на Кайли“. Доведената майка на Пол потвърди годежа пред MailOnline и заяви, че е много развълнувана. Тя обаче отказа да разкрие повече детайли, защото няма разрешение от двойката.

Така че, засега остава загадка къде и кога ще бъде звездната сватба.

Кайли Миноуг и Пол Соломонс през март 2020 г.
Снимка: Getty Images

Пол Соломонс е роден в Южен Уелс. Той е творчески директор на британското издание на месечното мъжко списание GQ (съкращението идва от предишното име на изданието Gentlemen's Quarterly).

„Срещнах мъж, с когото се чувствам добре. Щастлива съм. Той е вдъхновяващ, забавен и талантлив“ – сподели Кайли Миноуг преди време.

Предишният годеж на австралийската певица бе с актьора Джошуа Сасе. Двамата имаха връзка от 2014 до 2017 г. „Благодаря ти за цялата любов и подкрепа през тази част от моя живот“ – написа изпълнителката в "Инстаграм" след раздялата.

Преди това Кайли излизаше с испанския модел Андрес Веленкосо.

Разбира се, най-известният романс на австралийката бе с нейния сънародник Джейсън Донован, с когото играят заедно в сериала „Съседи“.

Двамата имат връзка в периода 1986-1989 г. „Раздялата беше много болезнена. Отне ми години да се възстановя“ – призна актьорът през 2017 г. Повече за Кайли Миноуг и Джейсън Донован можете да научите тук: 

През май 2008 г. Кайли Миноуг изнесе концерт в София. Детайли за него можете да видите тук: