Холивудските звезди Кортни Кокс и Джена Ортега ще блеснат в „Шоуто на Николаос Цитиридис“ утре вечер - петък. Моника от „Приятели“ (актрисата Кортни Кокс) и Уенсдей Адамс (Джена Ортега) от сериала „Уенсдей“ ще споделят любопитни подробности за шестия филм от поредицата “Писък“, в който двете участват. За ужаса, който следва героите им по петите, кой се крие зад маската на Гоустфейс този път и ще успее ли Николаос да разсмее Джена Ортега – всичко това зрителите ще разберат в петък вечер в „Шоуто на Николаос Цитиридис“.  

В новия и екстремен епизод на шоуто, водещият ще има и „близки срещи“ с кечиста Русев (Мирослав Барняшев), който няма да е сам срещу него, а със съпругата си Си Джей Пери. Цялото интервю с двойката ще бъде доста необичайно, а финалът на разговора им абсолютно неочакван.

По традиция в петък вечер Николаос Цитиридис е готов и за гореща среща на четири очи с отпадналата дама от „Егренът“, която тази седмица ще бъде само една.

В шоуто ще дебютира и чисто новото „Бебе Ергенът“ – мини риалити с мини участници, които търсят голямата любов. Екипът на шоуто е подготвил изключително забавна версия на хитовия формат, в която участват деца със своя нестандартен и забавен поглед към любовта и романтиката.

Новия епизод на „Шоуто на Николаос Цитиридис“ очаквайте в петък, 17 март, от 22:00 ч. по  bTV.