След една турбулентна година, белязана изключително от COVID-19 пандемията и последвалите локдауни, "Три жени на микрофона" ще се качат на сцената на Joy Station за специално издание на най-големия стендъп в България - One Night Stand.

Датата е 9 юни, началото е в 20 ч., а освен добро настроение е препоръчително да си носите сутиените и коланите здраво закопчани, защото за смеха вече няма карантина.

Оля Малинова

В това специално издание ще се насладите на култови текстове от последното напълно разпродадено събитие в зала 1 на НДК на 7 март 2020 г., точно преди COVID-19 пандемията да сбъдне и най-страшните ни кошмари.

Елисавета Белобрадова

Красимира Хаджииванова, Елисавета Белобрадова и Оля Малинова ще засегнат най-чувствителните теми, свързани с мъжете, секса, оргазмите и термометъра в едночасов комедиен маратон, който ще остави душите ви като разграден двор. 

Красимира Хаджииванова

В унисон с противоепидемичните мерки клуб Joy Station работи на 50% от капацитета си, което позволява на гостите да се насладят на шоуто на здравословно отстояние един от друг и с пълноценно усещане за комфорт. 

Предварителното закупуване на билети е препоръчително, като това може да се случи в мрежите на Eventim, URBO и Ticketportal. Своят пропуск за One Night Stand Special може да получите на касите на "Фантастико" от 14 май. Добре дошли на One Night Stand Special са и всички със закупени билети за отложени заради системния локдаун спектакли на "Три жени на микрофона". Билетите трябва да бъдат презаверени до 10 май от местата, от които са закупени.