Неотдавна 23-годишната Микаел Спилбърг разкри, че планира да се развива като порноактриса и дори има няколко еротични видеа, които вече е публикувала в интернет. Момичето сподели, че не вижда нищо срамно в избора си и намира порнографията за освобождаваща. Тя е щастлива, че може да изкарва пари като доставя удоволствие на зрителите.

Според сайта pagesix.com изборът на Микаела не се харесва особено на родителите, които са я осиновили – Кейт Капшоу и големият режисьор Стивън Спилбърг.

Снимка: Getty Images

На пръв поглед изглежда, че Стивън и Кейт, които са най-добрите родители на света и изпитват само безмерна любов към децата си, винаги са подкрепяли Микаела и се опитват да я разберат“, цитира сайта анонимен, но близък семеен приятел. „Очевидно обаче са засрамени от внезапното признание, че дъщеря им има намерение да се развива в порноиндустрията.

Сайтът цитира и други близки познати и бивши колеги, които потвърждават думите на Микаела, че семейството ѝ не вижда нищо лошо в избора ѝ на професия. Според нея дори сега да не разбират напълно, в бъдеще ще осъзнаят, че реализацията като порноактриса я е измъкнало от много тежко състояние, в което е била.

Самата Миакела призна, че като по-млада е била жертва на сексуален тормоз, който е станал причина за тежък период на депресия и алкохолизъм. Само порнографията е успяла да ѝ даде увереност да се радва на собственото си тяло.