Осиновената дъщеря на Стивън Спилбърг обяви, че има намерение да се изявява като порноактриса. Тя вече има няколко видеа в най-големия порносайт в света и планира да продължи кариерното си развитие именно в тази сфера.

23-годишната Микаела Спилбърг, която големият американски режисьор и съпругата му са осиновили, когато е била още бебе, не смята, че има защо да се срамува от избора си:

Омръзна ми да върша работа, която ме оставяше неудовлетворена. Затова се насочих към тази професия, която носи удоволствие на други хора, без обаче да ме кара да се чувствам ощетена по никакъв начин. Това е един позитивен и освобождаващ избор. Няма нищо лошо да се възхищаваш на тази индустрия, когато става дума за нещо, което е безопасно и по взаимно съгласие.

Микаела Спилбърг

Микаела Спилбърг (отляво) с майка си Кейт Капшоу и сестра си Дестри
Снимка: Getty Images

Видеата, които младата жена е заснела, са „солови“, тъй като тя е решила да не участва в секс сцени с други мъже, за да не наранява годеника си, който по принцип няма нищо против избора ѝ. Тя също така отхвърля стереотипа, че жените, които се насочват към порноиндустрията, идват от проблемни семейства:

Моята безопасност винаги е била на първо място за родителите ми. Не го правя, за да нараня някого или да направя напук на някого. Това е начин да отдам почит на тялото си, но и да имам изгода от това.

Микаела Спилбърг

Стивън Спилбърг и съпругата му Кейт Капшоу
Снимка: Getty Images

Въпреки това Микаела признава, че е ставала жертва на сексуално насилие като дете, но не в семейството си или от човек от кръга на родителите си. Случилото се ѝ я е довело до анорексия и злоупотреба с алкохол. Накарало да се страхува от собствената си сексуалност, докато не е открила свобода в порнографията. Тя се надява, че един ден родителите ѝ ще разберат колко много ѝ е помогнало порното:

Убедена съм, че като видят положителната промяна в мен, в сравнение с дупката, в която бях преди година и половина, ще си кажат, че са отгледали една самоуверена млада дама.

Микаела Спилбърг

В момента няколкото видеа, които младата жена е качила в порносайта, са свалени, защото тя е в процес на получаване на разрешение за порноактриса в щата Тенеси.