От години Стинг и съпругата му Труди Стайлър се трудят усилено във вилата си в Тоскана, за да може реколтата да е богата. Двамата произвеждат всичко със собствените си ръце и се включват в работния процес във всяко едно отношение. Там те отглеждат зеленчуци, добиват мед и зехтин, а най-известна е тяхната вила Il Palagio с отглеждането и производството на вино.

Имението в Тоскана, което се намира близо до приказна Флоренция, двамата притежават от 20 години и малко по малко успяват да възстановят насажденията и лозята в него. То притежава собствена винарна, но това не е никаква новина за почитателите на изпълнителя. Както и това, че вината, които се произвеждат там, могат да бъдат купени и в България, а Стинг ги кръщава на най-големите си хитове като Message in a Bottle, When we Dance, Sister’s Moon.

Само преди ден Стинг и съпругата му Труди съобщиха вълнуващи новини за всичките им фенове, които очакват с нетърпение новото вино от семейната винарна в Тоскана.

„Днес започваме добиването на реколтата от нашето грозде верментино, което ще се превърне в основа за нашето ново пенливо вино – нашето първо вино от Il Palagio в колаборация с легендарния винар Рикардо Котарела. Нямаме търпение да го споделим с вас.“

Това написа 66-годишната Труди в профила си в Инстаграм, споделяйки и кадър на нея и съпруга й сред лозята. Стайлър моли последователите си в социалната мрежа да изтанцуват танца на дъжда и да се помолят заедно с тях, защото „земята тази година е суха“.

За живота по време на карантината Стинг и съпругата му, с която са заедно повече от 37 години, наскоро разказваха в интервю за списание „Haute Living”, в което разкриват каква е тайната на дългогодишната им любов.

„Имаме си ритуали. Закусваме заедно и след това казвам, че ще се видим на обяд. И всеки обяд отново сме заедно. След това се разхождаме следобяд и вечеряме отново заедно, гледаме филм. Между тези малки срещи си вършим работата“, казва 68-годишния английски музикант.

Наскоро двойката отпразнува своята 28-годишнина от сватбата и Труди също споделя тайната на любовта им.

„Никога не си лягам гневна. Не обичам конфликтите, а също и Стинг.“