Sting е един от най-обичаните изпълнители на всички времена. Неговите песни вдъхновяват поколения. В творчеството му често се припознаваме и откриваме точно това, което ни е нужно според спецификата на емоциите ни. Специално за вас подбрахме петте му най-големи хитове, вдъхновили, преживяли и изстрадали много любов, щастие, разбити сърца. Насладете им се. 

Това е най-популярният хит на Sting. Част от албума му Ten Summoner's Tales, който излиза през 1993 г, тя впечатлява дори и тези, които не са фенове на подобна музика. Песента е саундтрак и от любим на хиляди филм - Leon.

Парче, оглавило множество класации, Пустинната роза е и наш фаворит. 

Включена е в компилацията с най-големите хитове на изпълнителя Fields of Gold: The Best of Sting 1984–1994.

Песента е част от втория студиен албум на британеца, който излиза през 1987 г. Доста отдавна, но именно заради това вечните класики са вечни, нали? 

Отново част от втория му албум "...Nothing Like the Sun", песента е в памет на Бен Линдър - американец, работил в Корпуса на мира в Никарагуа. Той е осигурявал електричество, храна и чиста вода на бедните села в региона, в който е работил и е станал жертва на умишлено убийство. 

За всички фенове на Sting, които са изслушали този кратък плейлист, бързаме да съобщим, че през ноември тази година ни очаква изненада - нов албум. Той носи името "57th & 9th", а предварителните поръчки на албума и неговите луксозни издания стартират във всички легални онлайн платформи. 

Новият албум е първият проект на британския изпълнител в последното десетилетие. Световната му премиера е на 11-ти ноември. Очакваме нещо грандиозно и нямаме търпение да се насладим и на него!