Продължават спекулациите около това кой ще изиграе следващия Агент 007 след последния филм на Даниел Крейг. Феновете на поредицата с нетърпение очакват обявяването на новия Бонд и скорошна актуализация, която разсея някои от най-големите прогнози, вече дава нова информация за това кой може да влезе в ролята.

Последните новини показват, че следващият Джеймс Бонд ще се насочи в различна посока. По-конкретно, „по-млада“ посока. Става ясно, че продуцентите на Бонд търсят по-млад Агент 007. Някой на около тридесет години. Така като основен фаворит се очертава звездата от „Спайдърмен“ Том Холанд.

Известен с ролята си на Питър Паркър в последния филм за Спайдърмен, той изглежда е най-доброто предположение за новия Агент 007. Зад него е Реджи Джийн Пейдж от „Бриджъртън“ и след това Том Харди, въпреки че е на 44 години.

„The Today Show“ разкрива, че британската звезда сега е фаворит сред актьорите, за които се предполага, че ще изиграят известния шпионин на МИ-6.

Снимка: Getty Images

Изданието твърди, че новината идва след спекулации, че Идрис Елба вече не е заинтересован да поеме ролята.

Холанд би могъл да вдъхне нов живот на застаряващия британски таен агент, а фактът, че той е голям фен на поредицата, е в негова полза, пише още БГНЕС.

В "Late Night with Seth Meyers" по-рано тази година 26-годишният актьор дори предложи своя собствена идея за поантата на следващия филм за Бонд.

"По принцип аз съм голям фен на Джеймс Бонд. Обичам филмите на Даниел Крейг. Затова си мисля: ако продължат, ще бъде наистина вълнуващо да видим как Джеймс Бонд се превръща в агента Джеймс Бонд", казва той.

Спекулациите за британеца с емблематичния персонаж идват, след като той напусна социалните медии, за да даде приоритет на психичното си здраве. Актьорът сподели видео, в което уведоми феновете, че си взема така необходимата почивка от дигиталния свят.

Вижте повече за "Спайдърмен" в следващото видео: