Поради лошата метеорологична прогноза, очакваните силни валежи и гръмотевични бури, се налага първите два дни (18 и 19 юни) на фестивала Sofia Live Festival да бъдат преместени на закрито в Sofia Live Club, съобщават организаторите.

"Добрата новина е, че въпреки взетото в последния момент решение, разполагаме с най-доброто място за жива музика в София, което позволява фестивалът да се проведе без промяна в програмата, но със силно ограничаване на капацитета за първите два дни", казват организаторите.

В тази връзка тридневният фестивален билет се спира от продажба, а за първите два дни (18 и 19 юни) остават много ограничено количество в мрежата на Eventim. 

Прогнозата за неделя (20 юни) е обещаваща, казват организаторите, затова изпълненията на hug or handshake, Керана и космонавтите, Phuture Shock и Hayes&Y ще можем да слушаме на Колодрума.

Билетите за този ден продължават да са налични на предварителна продажба на цена от 20 лв, а на място ще са 25 лв. Влизането на територията на Колодрума ще бъде еднократно за деня.

Програмата остава без промяна в часовете. Всички закупени билети ще важат без презаверка. Вратите в трите дни и на двете локации ще отворят в 16:30 ч., а началото на концертите ще бъде в 18 ч. 

Програма на Sofia Live Festival:
 
18 юни в Sofia Live Club
Druga Planeta
СТРУГАРЕ
Мила Роберт
ЖЛЪЧ/Григовор/Гена
DJ Xonic
 
19 юни в Sofia Live Club
Анимационерите
PISTAMASHINA
Les Animaux Sauvages
DJ set by Julieta Intergalactica
 
20 юни на Колодрума
Hug or Handshake
Керана & Космонавтите
Phuture Shock
Hayes & Y
DJ set by JIJO
 
Афтърпартито (18+) остава и за трите вечери в бар "Петък", където програмата ще продължи с Abysmatic Live, Xonic DJ Set, RawLand & Doc1 DJ Set, Dead Man's Hat Live и Jijo DJ Set.