В края на миналата година звездата от „Игра на тронове“ Софи Търнър и съпругът ѝ, музикантът Джо Джонас, споделиха, че работят за бебе. И изглежда са се заели много сериозно със задачата, защото актрисата отново е бременна. Или поне така изглежда.

Папараци заснеха Софи, която е най-популярна с ролята на Санса Старк, да се разхожда със съпруга си и с дъщеря си в Лос Анджелис. От снимките се вижда, че коремът ѝ е наедрял и всички вече са убедени, че скоро двойката ще има още едно дете.

Преди време източник на списание „Us Weekly“ сподели, че целта на Софи и Джо е да имат много голямо семейство, затова не са искали да чакат дълго, преди да започнат да работят за второ бебе. „Първото им дете ги сближи и са развълнувани от мисълта да имат второ.“

Софи и Джо се ожениха с две церемонии – една съвсем малка в Лас Вегас през май 2019 г. и една доста по-пищна с целите им семейства и приятелите им във Франция през юни 2019 г.

Дъщеря им Уила се роди през юли и Софи побърза да отбележи раждането на момиченцето с татуировка във формата на буквата „W“.