Фолк певицата Софи Маринова е била жертва на домашно насилие и физически тормоз от партньора си Гринго. Тя буквално изля душата си в студиото на "Преди обед", където сподели какво й се е случвало в миналото. В момента певицата се движи с охрана, въпреки че приятелят й насилник има охранителен бизнес в Германия. Според Софи Маринова той се занимава със сводничество и се е държал с нея така, както се е държал и с момичетата, чиито тела е предлагал. Скандалите и побоищата започнали на десетия ден, след като двамата заживели заедно на семейни начала. 

Домашно насилие е една от причините Албена Михова да се раздели с Тома Здравков. Актрисата твърди, че певецът не се е държал добре със сина й, което я е накарало да се разделят. Тома Здравков има нова приятелка, с която често споделят общи снимки в социалните мрежи.

Поп певицата Миленита стана майка за трети път. Изпълнителката на хитовете „Черни котараци" и "На село" е родила момиченце, което носи името Айя. Бащата на бебето е Мариян Захариев – Мъро. Миленита пък има 2 деца от предишна връзка - Ясен и Калина. Миленита и Миро да сгодени и планират сватба през лятото. 

Снимка: Facebook