Бракът на певицата Майли Сайръс и актьора Лиъм Хемсуърт не можа да издържи дори 8 месеца. Вчера те обявиха пред медиите, чрез официален представител на певицата, че са решили да се разделят.

„На този етап Лиъм и Майли решиха да се разделят, гласи прессъобщението. Тъй като те непрекъснато се променят и се развиват като партньори и като личности, двамата решиха, че така ще е по-добре, за да имат възможност да се съсредоточат върху себе си и кариерата си. Те ще продължат да се грижат за всички животни, които осиновиха, докато бяха заедно. Молим ви да уважавате тяхното право на усамотение в процеса.“

Снимка: Getty Images

За хората, които следят бурната връзка между певицата и актьора от „Игрите на глада“, това не е кой знае каква изненада. 10-годишните им отношения са белязани от няколко раздели и събирания.

Двамата се запознаха през 2009 г. на снимачната площадка на филма „Последната песен“ по романа на Никълъс Спаркс. Първото им официално появяване като двойка беше през 2010 г. на церемонията по връчването на наградите „Оскар“.

Снимка: Getty Images

Лиъм и Майли се сгодиха за пръв път през 2012 г., след като прекараха близо 3 години заедно. На следващата година обаче двамата се разделиха, защото Майли Сайръс заподозря, че Лиъм ѝ изневерява. Още на следващия ден Хемсуърт беше сниман от папараци да се целува с певицата Ейса Гонсалес.

Същата година Майли Сайръс пусна песента „Wrecking Ball“, за която каза, че е вдъхновена от „ш*баняците, които разбиха сърцето ми, най-вече един конкретен“.

През 2015 г., след като се раздели с Патрик Шварценегер, Майли възобнови приятелските си отношения с Лиъм Хемсуърт и дори му помогна да си осинови куче. През 2016 г. се събраха официално. Скоро след това годежният пръстен се появи отново на ръката на певицата.

През следващите три години редовно плъзваха слухове за конфликти между тях, но Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт ги опровергаваха. През ноември 2018 г. общият им дом беше унищожен от огромния пожар в Калифорния и само месец по-късно, за да покажат, че загубата на имуществото им ги е направила по-сплотени, двамата сключиха брак.

Снимка: Getty Images

Предстои да видим дали настоящата им раздяла ще е окончателна, или ще е просто още един труден период, който ще преодолеят и ще се съберат.