.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Майли Сайръс не иска да има деца, защото "Земята е ядосана"

Евгений Милов | преди 13 седмици
Майли Сайръс
Снимка: Getty Images
"Докато не почувствам, че детето ми ще живее на планета с риба във водата, не желая да карам и друг човек да се справя с това", отсича певицата

Подобно на планетата Земя, певицата Майли Сайръс е потресена от начина, по който хората се отнасят с околната среда. В ново интервю за списание "Elle" звездата заявява, че не възнамерява да има деца, защото "Земята е ядосана".

Изпълнителката на песента "Mother’s Daughter" заявява: "Природата е женска. Когато се ядоса, не я закачай. Това е начинът, по който смятам, че жените се чувстват в момента. Земята е ядосана. "

Засягайки екологията и феминизма, Сайръс сравнява начина, по който човечеството е третирала родната ни планета, и начина, по който исторически е пренебрегвало жените. Тя обяснява в обобщение, че докато хората не започнат да се отнасят по-добре едни към други, както и към света, не могат да очакват жените да продължават да искат да имат бебета.

33-годишна жена реши да не ражда деца, защото планетата е застрашенаОдобрявате ли решението на Блайт Пепино?

"Докато не почувствам, че детето ми ще живее на планета с риба във водата, не желая да карам и друг човек да се справя с това", отсича певицата.

Майли Сайръс
Снимка: Elle

Не само Сайръс смята, че е на това мнение, тъй като много хора от нейното поколение също отлагали да имат деца поради тези убеждения: "Милениълите не желаят да се репродуцират, защото знаят, че земята не може да се справи с това".

Майли Сайръс вече e "напълно чиста"Скандалната певица с личен рекорд – не пушела марихуана от три седмици
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?