През май Силвестърт Сталоун и съпругата му Джесика Флавин отпразнуваха 25-ата годишнина от брака си. Тогава всичко в брачния им живот изглеждаше перфектно, но явно нещо се е надигало под повърхността, защото вече е ясно, че в края на миналата седмица Джесика е подала документи за развод. И изглежда това не е било неочаквано само за нас, но и за самия Силвестър Сталоун.

Снимка: Getty Images

Познат на актьора, цитиран от Page Six, коментира неприятната изненада за звездата от „Рамбо“.

„Силвестър имаше намерение да изглади отношенията си с Дженифър“, сподели той. „Сега не знам какво ще се случи, след като тя реши да направи всичко публично.“

Снимка: Getty Images

Какви са причините за развода?

В молбата за развод се казва, че една от причините двамата да се разделят е, че Силвестър Сталоун е прахосник. Според съпругата му той е пропилявал семейните активи и Дженифър моли съда да му забрани да продава каквото и да било, докато трае процедурата по развода.

Съществува обаче и друга версия, която и двамата съпрузи отричат – скандал заради куче.

Снимка: Getty Images

Според тази версия Силвестър Сталоун е искал да си вземе голямо куче, което да защитава семейството и дома им, но Дженифър Флавин е била против. Стигнало се е до голям скандал и в крайна сметка Силвестър си е взел кучето без позволението на жена си.

Малко след това актьорът си направи татуировка с куче на ръката, като с нея скри лицето на жена си от предишна татуировка. Това накара много хора да мислят, че между двамата има проблем. Представители на Сталоун обясниха, че той просто е искал да я освежи, но вместо това я е загрозил и по тази причина е решил да я превърне в нещо друго.

Предстои да видим как ще се развият събитията, но по всяка вероятност ни очаква поредният скандален развод в Холивуд.