Звездата от „Рамбо“ Силвестър Сталоун си направи татуировка с образа на кучето си, като с нея закри друга татуировка. В това няма нищо необичайно, но няма как да не ни направи впечатление, че татуировката, която Сталоун скри, изобразява лицето на съпругата му.

В социалните мрежи се появиха снимки, които показват как Силвестър Сталоун променя татуировката. Негов представител обаче отрече това да означава нещо за състоянието на брака на актьора.

Снимка: Getty Images

„Господин Сталоун се опита да освежи изображението на съпругата си“, заяви публицистът му Мишел Бега пред „Дейли Мейл“. „За съжаление резултатът се оказа незадоволителен и без възможност да се поправи.“

Снимка: Getty Images

Миналата седмица Дженифър Флавин подаде молба за развод след 25 години брак, но семейството продължава да твърди, че причината за това не е заличаването на татуировката.

Всъщност кучето, което вече украсява ръката на Сталоун, не е кое да е, а е легендарното куче Бъткъс, познато на всички почитатели на Сталоун и на поредицата „Роки“.

Кой е Бъткъс и защо Силвестър Сталоун реши да го почете 40 години след смъртта му?

Бъткъс идва в семейството на Силвестър Сталоун през 1969 г., когато е едва на 6 седмици. Кучето е буйно и пакостливо, но Сталоун го обича и се грижи за него.

Като млад, Силвестър Сталоун мечтае да е актьор и писател, но никак не му върви в кариерата. Младият мъж се мъчи да свърже двата края и отглеждането на кучето се отказва трудна работа. За да осигури по-добър живот на Бъткъс, Сталоун го продава на друго семейство.

Малко след това обаче съдбата му се усмихва и Силвестър Сталоун започва да работи по филм, за който сам е написал сценария. Филмът се казва „Роки“ и по това време никой не подозира колко ще е успешен, но поне слага пари в джоба на Силвестър Сталоун.

Актьорът успява да убеди семейството, на което е продал Бъткъс, да му го върнат, като им казва, че кучето ще бъде част от филма. Това действително става и кучето получава роля в „Роки“, а след това и в „Роки 2“.

Бъткъс умира от сърдечен удар през 1981 г., но 4 десетилетия по-късно Силвестър Сталоун все още не може да го забрави.

Преди време Силвестър Сталоун беше в България и се срещна с Бойко Борисов. Вижте какво си казаха: