Актрисата Силвия Петкова си е поставила за цел всеки ден, в продължение на 21, да спортува, за да върне добрата си форма. Заниманията, които е избрала, са акваспининг (каране на колело под вода) и боди уъркс (тренировки за гъвкавост и мобилност). 

"Последната една година се бях изоставила" - споделя тя в Инстаграма си.

"Една година лежане, разпльокване, ядене на дупелепки и никакво желание за нищо." Това е причината, която мотивира актрисата да започне активно да спортува. 

Във водните спортове тя увлича и сина си. Малкият Сива е записан на пролетен лагер с плуване в Сандански.

"Без майки, без бащи, само с усмивки и най-печените треньори" - по този начин артистичната му майка описва детските занимания.

А по усмивката на малчугана можем да съдим, че тя наистина е права. Засега Сива плува с т. нар. макарон, но може би съвсем скоро ще остави всякакви помощни средства. 

Актрисата е споделяла, че той ходи на различни занимания и ежедневието му е доста натоварено. Сред избраните дейности са още таекуондо, английски, пиано и народни танци.

Самата тя пък, освен към акваспининга, има слабост и към друг спорт - конната езда. През ноември заедно със сина си яздиха мустанги в конна база "Авитохол". Тогава актрисата се възхити от красотата на тази порода животни и сподели, че да ги яздят за тях е било "невероятно щастие".