Актрисата Никол Кидман и кънтри певецът Кийт Ърбън отбелязаха в социалните мрежи годишнината от брака си. Двамата са заедно вече 16 години.

„Помня това, сякаш беше вчера“, написа Никол към снимката от сватбата, която сподели.

Двамата се запознават благодарение на актьора Джефри Ръш през януари 2005 г. По това време Никол вече е разведена от 4 години, но всички продължават да говорят за брака ѝ с актьора Том Круз, тъй кат двамата са най-популярната бивша двойка по това време.

Никол и Кийт не бързат да започнат романтичните си отношения и правят дебюта си като двойка чак година по-късно – през февруари 2006 г. Само няколко месеца след това Никол разкрива, че вече е получила предложение за брак.

Церемонията се състои през юни същата година в Австралия, където е родината на Никол Кидман.

През 2008 г. се ражда дъщеря им Сънди Роуз. Това е първото биологично дете на Никол, която има и две осиновени от брака си с Том Круз. През 2010 г. Кийт и Никол станаха родители за втори път, този път чрез сурогата майка.

Звездната двойка минава през доста трудности заедно, най-вече заради борбата на Кийт със зависимостта от алкохола и наркотиците, но проблемите само успяват да скрепят отношенията им. Любовта им остава силна дори 16 години по-късно.