Американската актриса и модел Меган Фокс е отложила сватбата си с годеника си Колсън Бейкър, по-известен като рапъра Машин Гън Кели, съобщава Us Weekly. Близък на звездната двойка сподели, че тя е планирала сватбата си веднага след първата им среща.

„Но всичко спря. И двамата са избухливи. В момента те са решили да работят отблизо за връзката си, преди да се оженят. Първият опит за планиране на тържеството предизвика голямо напрежение между влюбените”, обясни той.

Снимка: Getty Images

В същото време източникът отбеляза, че Фокс и Бейкър все още са заедно, но не искат да се връщат към планирането на церемонията.

„Следователно датата на сватбата не е избрана и местата за повеждането й не се обсъждат активно“, поясни събеседникът на изданието.

Снимка: Getty Images

По-рано беше съобщено, че Меган Фокс радикално е променила имиджа си, пише още БГНЕС. На папарашки снимки се вижда, че тв звездата си е направила прическа боб и е боядисала косата си в червено. Фокс се снима с нова прическа в мини рокля на точки и масивно гумено сабо с дебела подметка.