Румър, една от дъщерите на Брус Уилис и Деми Мур, обича провокативните снимки. В своя "Инстаграм" профил 32-годишната актриса публикува нови кадри, на които е по бельо, както и своите размишления за това как една жена трябва да приеме тялото си и да се харесва.

Шарън Стоун, която през 2006 г. се снима заедно с майката на Румър в „Боби“, обаче не одобри снимките. „Защо?“ – написа като коментар 62-годишната звезда от „Първичен инстинкт“ (1992).

Румър все още не е отговорила, но част от нейните 863 000 последователи в социалната мрежа побързаха да я защитят. „Защото се харесва и е красива“, написа потребител, а друг добавя „Точно ти ли питаш? Моля, виж някои от твоите стари снимки. Тя изглежда прекрасно, стига сме хейтили. Жените трябва да се дъжат по-добре една с друга“.

Наскоро най-голямата дъщеря на Брус Уилис и Деми Мур сподели за горчивия вкус от първия си контакт с мъж.

„Загубих девствеността си на 18 години. Тогава бях много концентрирана върху това, че не съм го правила все още, и се срамувах. Никой не е злоупотребил с мен и не беше изнасилване, но не казах и „да“. Нещата започнаха без моето съгласие, но не казах и „не“. Просто позволих да се случи“.

През септември Румър Уилис публикува провокативни BDSM снимки, на които е гола и завързана. Посланието й бе да насърчи жените и момичетата да възвърнат контрола над телата си. 

Повече по темата вижте тук: