Тази седмица 32-годишната Румър Уилис, която е дъщеря на Брус Уилис и Деми Мур, разкри подробности за първия си сексуален акт в предаването „Разговори на червената маса“. Младата жена направи признанието си пред съпругата на Уил Смит Джейда Пинкет Смит, която води предаването заедно с майка си и дъщеря си.

Снимка: Getty Images

Разговорът между четирите жени се насочи към секса и колко е важно мъжете всеки път да получават ясно разрешение от жените, преди да пристъпят към акта. В тази връзка Румър сподели случка от съвсем скоро, когато е излизала с някакъв мъж и в края на вечерта го е поканила у дома. В момента, в който са влезли обаче, мъжът се започнал да я целува и да се опитва да свали дрехите ѝ, което в никакъв случай не е било намерението ѝ.

Вцепених се, напълно се вцепених. Сега дори ме е срам да говоря за това, защото се считам за силна и самостоятелна жена. Но в този момент не можех да кажа „не“."

Снимка: Getty Images

Aктрисата сподели и за първото си сексуално преживяване, което е било доста подобно и също не ѝ е доставило удоволствие, а само е предизвикало срам:

Загубих девствеността си на 18 години“, сподели тя. „Тогава бях много концентрирана върху това, че не съм го правила все още и се срамувах. Никой не е злоупотребил с мен и не беше изнасилване, но не казах и „да“. Нещата започнаха без моето съгласие, но не казах и „не“. Просто позволих да се случи.

Случката не е оставила дълбока травма в живота на Румър, но е предизвикала разочарование от първото ѝ сексуално преживяване.

Той беше по-възрастен и не ме попита как се чувствам. Струва ми се, че това е отговорност на мъжа. „Не“ означава „не“, но какво правим, ако просто нямаш възможност да кажеш „не“?