В кралския двор във Великобритания определено се наблюдава раздвижване след изолацията. Преди 2 дни първата си публична поява направиха принц Чарлз и Камила Паркър, както и принц Уилям. Тогава те се срещнаха с медицински работници, които се борят с вируса на първа линия.

 

 

Своята първа поява изненадващо направи и херцогинята на Кеймбридж. Кейт Мидълтън сюрпризира приятно посетителите на градинския център Fakenham, който се намира в близост до извънградския дом на семейството Анмър Хол в Норфолк. А облеклото й беше съобразено изцяло с мястото и повода – удобни гуменки, скини дънки, риза и градинарски елек.

Снимка: Getty ImagesСъс собствениците на градинския център Кейт Мидълтън споделила, че по време на изолацията тя и трите й деца Шарлот, Луи и Джордж прекарали много време градинарствайки. Кейт разкрила още, че най-големия принц Джордж много се забалявал с растениято Венерина мухоловка, докато принцеса Шарлот и най-малкия принц Луи отгледали домати от семена, които в момента били по-високи от тях самите.

Снимка: Getty Images

През последните три месеца Кейт, Уилям и трите им деца живеят в социална изолация в Анмър Хол, Норфолк. Херцогинята на Кеймбридж не е спирала да изпълнява служебните си задължения, като периодично се включваше чрез живи връзки със здравни служители, учители и работници, борещи се на първа линия с пандемията.

Снимка: Getty Images