Всички знаем колко много курсове по йога, фитнес, гимнастика, танци и какво ли още не се проведоха онлайн. Това бяха десетки възможности да се раздвижим и да сме здрави в условията на извънредно положение и социална изолация. Да, обаче колко от вас могат да сложат ръка на сърцето си и да признаят с чиста съвест, че не наблюдаваха как ентусиазираните треньори се потят и броят до безкрай от 1 до 8, докато повечето хора си хрупаха чипса на дивана и дори даваха инструкции кое как трябва да се изпълнява правилно, за да не се натоварва или контузи тялото. Към тези от вас, които поддържат форма през цялото време в домашни условия – дълбок поклон, защото следващите редове и снимки са доказателство, че усилията дават своите плодове.

Правим дълбок поклон и изразяваме нашите специални симпатии и към нестихващата машина Кристиано Роналдо. В условията на лиpsа на футболни мачове и тренировки всеки би си казал, че може да му отпусне края, но аржентинският ас изглежда в невероятна форма. Доказва го последната снимка, с която зарадва феновете си в Инстаграм.

На нея футболистът позира със собствената си марка бельо (радваме се, че е само по него) и рекламира тренировъчна екипировка. Кой ти гледа какво рекламира Роналдо, след като ни се иска с перфектните му плочки на корема да си настържем кашкавала за принцесите!

Перфектното му тяло обаче е плод на неуморни усилия и дисциплина. Доказват го десетките снимки и видеа, с които аржентинецът ни заля по време на изолацията.

Разбира се, не липсват и мили моменти с голямото му семейство и мигове на релакс, които той отново сподели с всичките си 218 милиона последователи в Инстаграм.