Само няколко седмици, след като се разбра, че британският актьор Рупър Гринт, който стана известен с ролята си на Рон Уизи от филмите за Хари Потър, ще става татко, бебето се роди. Момиченцето е първото дете за Рупърт и приятелката му Джорджия Грум.

Рупърт и Джорджия не разкриха името на дъщеря си и помолиха да се уважава личното им пространство. Двамата държат подробностите около връзката си в пълна тайна и само допреди няколко седмици никой не подозираше, че 28-годишната жена е бременна. Новината за очакваното бебе дойде едва след като папараци снимаха Джорджия в напреднала бременност.

Пак благодарение на папарашка снимка стана ясно, че двамата имат връзка през 2018 г. Тогава почитателите на “Хари Потър” бяха изненадани, че един от любимите им актьори има връзка и то не от скоро - предполага се, че излизат заедно още от 2011 г.

Неотдавна се появиха и слухове, че Джорджия и Рупърт вече са семейство, след като няколко пъти бяха забелязани да носят пръстени, които наподобяват венчални халки. Дори и да е имало тайна сватба обаче, тя продължава да е тайна и двамата не са обявили официално да са женени.

Джорджия Грум
Снимка: Getty Images

Джорджия Грум също е актриса, макар и по-малко популярна от Гринт, който се превърна в едно от най-известните деца актьори, след като през 2000 г. беше избран да изиграе ролята на най-добрия приятел на Хари Потър в екранизацията по романите на Джоан Роулинг.

Не само Рупърт Гринт от актьорите в хитовата поредица предпочита романтичните му отношения да останат в тайна. Другите двама от триото, Даниел Радклиф и Ема Уотсън, също радко говорят за партньорите си.