След като изигра ролята на най-добрия приятел на Хари Потър в магьосническата поредица по романите на Джоан Роулинг, Рупърт Гринт продължи успешно кариерата си в няколко филма и сериала. Сега обаче привлече вниманието на почитателите си не с успехите си пред камерата, а с тези в личния си живот. Папараци успяха да заснемат актьора и приятелката му и по всички личи, че скоро с тях ще има още някого. 28-годишната Джорджия Грум е бременна.

По-късно представители на Рупърт Гринт потвърдиха, че двойката очаква първото си дете, но помолиха на този етап да не бъдат обезпокоявани от медиите.

Преди време актьорът сподели, че би искал скоро да има деца, но не прие предложението да кръсти сина си Рон.

Снимка: Getty Images

Иска ми се скоро да имам деца. Дали бих нарекъл сина си Рон? Това всъщност е много хубаво име, но по-скоро не. Гринт е фамилия, която не се комбинира добре с едносрично първо им.

Рупърт Гринт през 2018 г.

Никой явно не е намерил за уместно да му напомни, че истинското име на персонажа му е Роналд, което не е толкова по-различно от Рупърт. Дори във филма един от преподавателите се обърква и нарича Рон Рупърт.

По-голямата мистерия остава дали Рупърт Гринт и Джорджия Грум са женени или не. От миналата година често са забелязвани с пръстени, които приличат на венчални халки, което породи спекулациите за тайна сватба, но никой все още не е потвърдил или отрекъл нещо.