Даниел Радклиф спазва съвета за социална изолация и помага за намаляването на разпространението на COVID-19 като си стои в нюйорския си апартамент заедно с приятелката си Ерин Дрейк.

Двамата не скучаят и си измислят забавления, с които времето минава по-бързо: “Имаме например един лист на стената, на който отбелязваме колко дни са минали”, сподели актьорът от филмите по “Хари Потър”. “Идеята да се държим все едно сме в затворнически филм много ми допадна и веднага ме разсмя.

Снимка: Getty Images

Радклиф също така сподели, че с 35-годишната Ерин никога не са били по-щастливи, че нямат деца и никога не са съжалявали повече, че нямат куче. Двамата са заедно от 2013 г., когато са се запознали на снимките на филма “Убий любимите си: Младите Гинзбърг, Бъроуз и Керуак”, в който Даниел Радклиф играе ролята на поета Алън Гинсбърг.

Снимка: Getty Images

Неотдавна почитателите на Даниел Радклиф бяха шокирани от новината, че актьорът се е заразил с COVID-19, но 30-годишният Радклиф побърза да опровергае информацията, като уточни, че това не изключва в бъдеще да се разболее, тъй като никой не е защитен.