Актьорът Антонио Бандерас и приятелката му Никол Кимпъл споделиха романтичен момент с почитателите си, въпреки че по принцип се опитват да държат връзката си далеч от публичното внимание. Изглежда двамата са имали романтична вечеря в Мадрид през уикенда.

„Прекрасна вечеря в Мадрид. Лека нощ!“

Коя е младата приятелка на Антонио Бандерас и от колко време са заедно?

Звездата от „Маската на Зоро“ започва да излиза Никол малко преди да приключи 18-годишния си брак. От 1996 г. до 2015 г. той е женен за актрисата Мелани Грифит. Въпреки развода, който е по взаимно съгласие, двамата остават много близки.

Никол е с 20 години по-млада от приятеля си, но също като него е много успешна в своята област.

41-годишната датчанка е финансист и има собствена компания, която управлява заедно със сестра си. Преди това е работила като инвестиционен банкер.

Никол владее пет езика и е доказвала интелекта си, така че никой не бива да подценява ума ѝ, въпреки че изглежда като модел.

„Тя е много срамежлива и няма нищо общо с моята професия, но това не е нещо лошо“, сподели самият Антонио Бандерас, който досега се е женил два пъти и все за актриси. Очевидно този път е избрал да сподели живота си с някой, който е далеч от Холивуд.

Двамата не крият връзката си, а Никол дори е променила името си на Никол Бандерас, макар да нямаме информация да е имало сватба. Въпреки това съвсем малко се знае за отношенията им.

Още за Антонио Бандерас: