„Революция Z” се завръща на bTV Plus! Може да гледате любимия си сериал абсолютно безплатно, като започнете от самото начало.

„Революция Z: Секс, лъжи и музика” е един от най-смелите проекти на bTV в сферата на модерното телевизионно кино. Поредицата е в жанра музикална романтична драма и е изцяло вдъхновена от живота на младите в България.

Историята в „Революция Z: Секс, лъжи и музика” проследява емоционално наситеното ежедневие на група ученици, които се сблъскват с купища предизвикателства и бариери в преследването на своята музикална мечта. Приятелство, любов, секс, конкуренция, предразсъдъци, интриги, борба за надмощие, справедливост и шанс за израстване – всичко това е част от живота на петнайсетгодишните мечтатели и бунтари, както и на техните учители и родители.

Любими лица от малкия екран и театралната сцена нажежават страстите в „Революция Z: Секс, лъжи и музика”. Георги Кадурин влиза в ролята на властен директор, Диляна Попова ще се грижи за добрата спортна форма на захласнатите по нея тийнейджъри, Карла Рахал възпитава музикалната култура на учениците, а секссимволът на училището е Юлиян Вергов.

Връщаме времето назад... Припомнете си.