Reebok отвори врати на първия си официален магазин в България. По време на събитието Яна Маринова и Деян Топалски представиха новата колекция ZPump Fusion и поставиха началото на играта #thegymiseverywhere. 

В самия магазин спортният тандем представи серия от упражнения със свободни тежести, за да покажат, че с правилната екипировка можеш да направиш добра тренировка навсякъде.

Снимка: Press office

С това те поставиха старта на кампанията на Reebok #thegymiseverywhere, която мотивира хората да спортуват винаги и навсякъде. В играта може да се включи всеки, който качи своя снимка от мястото, където тренира в Instagram с #thegymiseverywhere. Кампанията стартира още по време на събитието със снимки от присъстващите и продължава до 11 ноември, като двама от всички участници, избрани с томбола, ще спечелят по чифт Reebok ZPump Fusion, а трима ще спечелят персонална тренировка с Деян в една от най-модерните спортни зали в България.

Снимка: Press office

Яна и Деян направиха и спортна демонстрация, специално подготвена, за да разкрие целия потенциал на новата спортна обувка. Тя е подобрена версия на вече познатата Reebok Pump технология, създадена през 1989 г. 26 години по-късно, брандът представя напълно усъвършенстван модел, създаден специално за трениране и бягане. Това са обувки, които се нагаждат към спортиста, а не обратното, изработени така че да се изпълват с въздух и да се адаптират към крака за максимални резултати.

Снимка: Press office

Reebok ZPump Fusion е комбинация от три добре познати технологии: Pump технология, която изпълва с въздух обувката, така че кракът да се фиксира и да се чувства удобно, докато тренира; Fusion обвивка, която обгръща крака и свързва останалите компоненти на обувката, за да осигури комфорт при бягане и тренировка; и ZRATED – вдъхновени от високоефективните гуми със Z шарка на протектора за изключителен контрол на движението.