Може би вдъхновена от радикалната трансформация на Адел, пухкавата актриса Ребъл Уилсън се подложи на стриктна диета, за да свали няколко излишни килограма и усилието ѝ вече дава резултат – актрисата сподели снимки, на които промяната е очевидна.

За 2020 г. актрисата си е поставила за цел да достигне тегло от 75 килограм и вече е доста близо до тази цел. В момента Ребъл, която е високатежи около 83 килограма и продължава да сваля от теглото си.

През последните месеци Уилсън се похвали, че вече е свалила близо 20 килограма и все повече хора започват да се чудят как постига това. Ребъл сподели, че новата ѝ визия е резултат от строга диета и много физически упражнения. Тя беше много щастлива, когато фитнесзалите отвориха врати след дългата пауза около коронавируса.

Снимка: Getty Images

Ребъл, която играе предимно в комедийни роли, беше доказателство, че успехът в Холивуд е възможен дори за актриси, които нямат фигура на кукла Барби. Решението ѝ да отслабне пък е демонстрация, че всеки може да постигне промяна, стига да го иска достатъчно силно и да е готов да се бори и да работи за това.