В началото на януари една пълничка, но забавна актриса, която познаваме от филми като „Мошенички от класа“ и „Перфектният ритъм“, се зарече 2020-а да е „Година на здравето“ за нея. В инстаграм пост 40-годишната австралийска актриса обяви, че започва активно да тренира и ще намали захарта и вредната храна.

Само преди месец Ребъл добави и конкретната си цел в следващите няколко месеца – да свали 75 килограма.

„Дори и да се наложи да пълзите към своите цели – направете го, ще си струва“, написа тогава Уилсън в Инстаграм.

Феновете вече реагират положително на промяната, забелязвайки големия напредък на комедиантката. Последните снимки, които Ребъл сподели в Инстаграм, показват положителна пормяна и значителна загуба на тегло. Ето само част от коментарите в социалната мрежа на последователите на актрисата:

„Изглеждаш невероятно... блестящата ти кожа, красива фигура и здрава коса. Добре се справяш, момиче!“

„Изглеждаш секси и пълна с увереност, както и преди това.“

„Адел коя беше?“

Неминуемо прогресът и успехите в загубата на тегло на Уилсън започнаха да бъдат сравнявани с тези на британската поп изпълнителка Адел, която наскоро шокира всички с визията си и рекордно сваленото тегло. Ребъл дори беше наречена новата Адел.

Според диетоложката Кейт Сейв Ребъл Уилсън е успяла да свали цели 18 килограма от желаните 75. Специалистката успяла да даде експертно мнение, след като тя и нейн екип анализирали снимки на актрисата преди и сега.

„Моят екип залага на 16 до 18 килограма, като взехме предвид нейната височина от едва 157 см.“

В понеделник 40-годишната австралийска актриса сподели в интервю за напредъка си и колко е била щастлива, че фитнесзалите в Австралия вече са отворени.

ребъл Уилсън на червения килим през 2014 г.
Снимка: Getty/Instagram

„Трябваше да тренирам здраво, но заради ограниченията около коронавируса ми беше трудно.“

Комедиантката споделя още, че за малко щяла да се откаже, ако залите не били отворили скоро.


Наскоро нейният личен треньор Джоно Кастано Асеро сподели какъв спортен режим следва звездата от „Мошенички от класа“, където си партнира с Ан Хатауей – високоинтензивни тренировки, тежести и тренировки със съпротивление, като актрисата има само 1 почивен ден в седмицата.